Om oss

OM OSS

ANDERSSONS TRÄHUSFABRIK 2018

 

Vårt produktionssätt gör oss flexibla när det gäller utformning, materialval och leveranstidpunkt. Förutom hela byggnader tillverkar vi väggblock mm för tillbyggnad. Du bestämmer själv hur du vill ha det, vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar tillsammans med våra medarbetare.

PATRIK OCH KRISTINA ANDERSSON

 

I dagsläget drivs företaget av oss alltsedan 2006 då vi tog över efter Patriks föräldrar Ove och Barbro Andersson. Patrik har varit med redan när han som ung sommarjobbade och har lärt sig från grunden. Glädjande är att även vår son Anton Andersson är verksam i företaget. Vi har i alla tider valt att ta hand om hela byggprocessen från start till färdig leverans från oss. Du har kontakt med samma person vilket minimerar eventuella missförstånd under byggtiden.

TRE GENERATIONER HUSTILLVERKARE

 

Året var 1946 då allt tog sin början med bröderna Gunnar och Anders Andersson som då tillverkade inredningar,trappor och fönster platsen var och är fortfarande än idag byn Vännäsberget i Överkalix. 1965 gick man över till att tillverka monteringsfärdiga villor, fritidshus & garage.

Copyright © 1946 - 2018 Anderssons Träshusfabrik AB